5 Nisan 2009 Pazar

Orgazm İğnesi Uçuruyor

Yeni geliştirilen g-noktası aşısı sayesinde, kadındaki zevk derdine son! Aşı, orgazm süresini ve isteği en üst seviyeye çıkarıyor.

ABD’li Jinekolog Dr. David Louis Matlock, orgazm aşısı icat etti. Aşı, ABD’de şimdiden epey tutuldu. İngiltere’nin başkenti Londra’daki 1 klinik de aşının bütün ülkeye yayılmasını sağladı. Kadınların erojen noktası bi şekilde bilinen g-noktası bölgesine vurulan aşının içeriğinde kolajen bulunuyor. duyarlı bölgenin büyümesini sağlayan icat, kadınların 4 ay boyunca orgazm süresi ve cinsel isteklilik süresi artıyor. 1 seansı ise 1600 dolar (2 1000 yüz YTL) tutuyor.

G-Noktası olmayana aşı yapılmıyor!

Lazerle Vajina Gençleştirme Merkezi’nden Profesör Phanuel Dartey, elde ettikleri başarıyı anlattı:

Bu aşıyı yaptıran kadınların yüzde 87’si sonucu 'inanılmaz’ diye nitelendirdi. Önce müşterimizde g-noktası bulunup bulunmadığını test ediyoruz. Çünkü kadınların yüzde 15’nin g-noktası bulunmuyor. Bu noktayı bulduktan sonraları hususi 1 spekulum cihazı ve ışık kullanarak bölgeye ulaşıyoruz. fakat bu prosedür esnasında müşterimizin rahat devinim etmesi epey kritik. Aşının herhangi 1 yan etkisi bulunmuyor. fakat kadınların bunun 1 libido artırma süreci olduğunu ve seks tedavisi olmadığını bilmeli. Bunun sebebiyle o alandaki uzmanlara başvurulması gerektiğini bilmeleri lazım.

3-4 saat sonraları ilişki serbest

Aşı hakkındaki ufak ipuçları: TÜM uygulama 5-10 dakika sürüyor. İğne 8 saniyede yapılıyor.

Enjeksiyondan sonraları 1 tampon konuluyor ve 3-4 saat boyunca bu tampon kalıyor.

İşlem sırasında ağrı olmuyor.

Adet düzenine kesinlikle hiçbir etkisi olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder